Tisková konference Sony CES 2021: Kdy a jak se dívat

Proč můžete věřit

- Sony je tradičně značka, která uspořádá svou tiskovou konferenci na konci prvního dne výstavy Consumer Electronics Show ( TY ). Nejinak je tomu pro rok 2021, i když je celá událost virtuální. Japonská značka bude stále předvádět své nejnovější vybavení na virtuální edici největší světové výstavy spotřební elektroniky.

Co tedy můžete očekávat? Pokračujte v čtení, abyste to zjistili.

Kdy je tisková konference Sony CES 2021?

Tisková konference Sony na veletrhu CES 2021 se bude konat v pondělí 11. ledna.





  • USA západní pobřeží: 14:00 PT
  • USA východní pobřeží: 17:00 ET
  • Spojené království: 22:00 GMT
  • Evropa: 23:00 SEČ

Mohu sledovat mediální událost online?

Určitě můžeš, jen přejděte na oficiální stránky společnosti Sony kde bude hostovat video v přímém přenosu a můžete také sledovat hashtag #SonyCES.

Co můžete očekávat?

Na rozdíl od ostatních hlavních účastníků CES, jako je např Samsung a LG, Sony obvykle před show nic neoznámí. To ale neplatí pro plně digitální CES v roce 2021. Společnost Sony také oznámila několik produktů, včetně bezdrátových reproduktorů SRS-RA5000 a RA3000 a televizorů Bravia XR s novým hardwarem a Google TV.



Na akci Sony Digital Press se představí předseda, prezident a generální ředitel společnosti Sony Kenichiro Yoshida a vrcholové vedení společností Sony Interactive Entertainment, Sony Pictures Entertainment a Sony Music Entertainment. Očekávejte tedy aktualizace z práce Sony na filmech a také nějaké informace o PlayStation 5 - možná odhalí, jak úspěšná byla nová konzole. A také bychom o tom mohli slyšet více her PS5 .

Taky podívejte se na našeho průvodce CES 2021 , se všemi největšími oznámeními na jednom místě.

Zajímavé Články