Jak poslat WhatsApp fotografie a videa, která zmizí při jednom zobrazení

Proč můžete Pocket-Lint důvěřovat

Tato stránka byla přeložena pomocí AI a strojového učení.



- WhatsApp má nedávno oznámil, že uživatelé mohou posílat mizející fotografie a videa. Nyní je tato funkce k dispozici všem.

tipy a triky pro přepínač nintendo

Kdokoli, kdo používá vlastní aplikaci pro zasílání zpráv na Facebooku, může sdílet fotografii nebo video, ale pokud si před odesláním zvolí nový režim Zobrazit jednou, WhatsApp omezí příjemce na jediné zobrazení, než média definitivně zmizí. Po jednom zhlédnutí uvidíte média (jako odesílatel) jako otevřená. Tato funkce přijde vhod, když například odešlete fotografii s heslem nebo citlivé video, které nechcete ukládat a sdílet s ostatními.





Věc je, že váš příjemce může vždy pořídit snímek obrazovky, takže na to pamatujte.

Nový funkční alarm!

Nyní můžete odesílat fotografie a videa, která zmizí na WhatsApp po otevření přes View Once, což vám dává větší kontrolu nad ochranou soukromí vašeho chatu! pic.twitter.com/Ig5BWbX1Ow



- WhatsApp (@WhatsApp) 3. srpna 2021

Jak funguje WhatsApp View Once?

Chcete -li odeslat fotografii nebo video WhatsApp, které zmizí po jedné reklamě, postupujte podle těchto rychlých a snadných kroků:

Jedi Falled Order Nintendo Switch
  1. Otevřete individuální nebo skupinový chat.
  2. Klepněte na tlačítko Připojit.
  3. Poté klepněte na:
    • Fotoaparát pro pořízení snímku fotoaparátem.
    • Galerie pro výběr existující fotografie nebo videa z telefonu.
  4. Pokud chcete, přidejte popisek nebo filtry.
  5. Klepněte na tlačítko 1 nalevo od tlačítka Odeslat.
  6. Klepněte na Odeslat.

Poznámka: Musíte vybrat tlačítko „1“ pokaždé, když chcete fotografii nebo video „zobrazit jednou“.

Je ještě něco, co byste měli vědět?

Poté, co odešlete fotografii nebo video „Zobrazit jednou“, jej již nebudete moci zobrazit. Rovněž se neuloží do fotografií nebo galerie příjemce. Ve skutečnosti nikdo nemůže přeposílat, ukládat, označovat nebo sdílet fotografie nebo videa odesílaná / přijímaná s povolenou funkcí „Zobrazit jednou“. A pokud jej neotevřete do 14 dnů od odeslání, platnost z chatu vyprší. To znamená, že zobrazení jednou lze ze zálohy obnovit - ale pouze v případě, že se zpráva v době zálohování neotevře.



Další informace o tématu „Podívejte se“ najdete na tato stránka s častými dotazy WhatsApp.

Zajímavé Články