Jak vypnout automatické přehrávání Netflix pro náhledy upoutávek

Proč můžete věřit

- Netflix má funkci automatického přehrávání náhledů, které mohou být trochu otravné. Tuto funkci je však možné vypnout, takže můžete službu procházet bez spuštění přívěsu při každém zastavení filmu.

Zde je to, co je automatické přehrávání Netflix a jak jej vypnout.

Co je automatické přehrávání Netflix?

Když otevřete Netflix, zobrazí se vám domovská obrazovka řádků a můžete okamžitě začít procházet dostupné filmy a pořady. Jak se ale díváte, upoutávky nebo náhledy čehokoli, co zvažujete sledovat, se začnou přehrávat, jakmile pozastavíte - dokonce i na okamžik.





I když to může být užitečné, může to být také nepříjemné, když se prostě snažíte najít něco, na co se můžete dívat. Je to výchozí funkce napříč Netflixem přinejmenším od roku 2014, ale existuje možnost ji vypnout, pokud vám to přijde nepříjemné.

Jinými slovy, můžete zastavit přehrávání klipů, když se pohybujete po domovské obrazovce Netflix a dalších částech služby.



Jak vypnout automatické přehrávání Netflix

Chcete -li deaktivovat funkci automatického přehrávání Netflixu, postupujte takto:

  1. Odhlaste se a poté se přihlaste ke svému účtu Netflix prostřednictvím webového prohlížeče.
  2. V rohu vyberte svou profilovou fotku.
  3. Přejděte na Spravovat profily.
  4. Vyberte profil.
  5. Pod názvem profilu, jazykem a rodičovskou kontrolou jsou možnosti automatického přehrávání.
  6. Zrušte zaškrtnutí políčka „Přehrát automaticky další epizodu v sérii na všech zařízeních“.
  7. Zrušte zaškrtnutí políčka „Automatické přehrávání náhledů při procházení na všech zařízeních“.
  8. Použijte změny, poté se odhlaste a přihlaste se zpět do Netflixu.

Tato změna by se měla projevit na všech zařízeních, která používáte ke sledování Netflixu.

Poznámka: Pokud uděláte krok šest, zastavíte Netflixu automatické spouštění další epizody, když streamujete, což možná nebudete chtít.



Zajímavé Články