Jak trvale smazat Facebook, ale ponechat si fotografie a další

Proč můžete věřit

- Možná je čas smazat Facebook.

otázky klást streamerům

Pokud jste něco jako my, jste uživatelem služby více než deset let. Ale pravděpodobně jste si s tím vytvořili vztah lásky a nenávisti, zvláště po skandálu Cambridge Analytica, kde vaše data z Facebooku mohla být získána bez souhlasu a použita k ovlivnění vašich názorů a možná i hlasování. Pokud tomu tak je, pak jste pravděpodobně připraveni rozloučit se s Facebookem.

V tuto chvíli je to toxický vztah. To, že se chcete rozejít, však neznamená, že chcete také přijít o všechny své cenné fotografie, historii chatu, příspěvky na zdi ostatním a od ostatních atd. Facebook je koneckonců jako online deník, který pravidelně aktualizujete. Byla by škoda to hodit do koše a navždy o ty vzpomínky přijít - to vše ve jménu zabezpečení vašich osobních údajů.





Naštěstí existuje řešení. Zde je to, co potřebujete vědět.

Snímek obrazovky: Jak odstranit svůj Facebook, ale stále zachovat vaše fotografie a další obrázek 3

Jak archivovat svůj profil na Facebooku

Je opravdu snadné jak smazat svůj účet na Facebooku, tak uložit archiv všech dat ve vašem profilu. To je správně. Facebook vám umožňuje stáhnout komprimovaný archiv, který obsahuje všechny vaše vzpomínky a další informace související s vaším účtem. Můžete si ponechat vše od videí až po ohlášení. Můžete si dokonce ponechat data rozpoznávání obličeje.



Můžeš úplný seznam toho, co je součástí archivu, najdete zde .

Pokud něco, váš archiv odhalí, kolik dat a osobních údajů má Facebook o vás, což je neuvěřitelně strašidelné a otevírá oči. Ale proto to děláš, že? Jsi hotový. Navždy. Adios, Facebook. Než však stisknete tlačítko pro smazání účtu, stáhněte si archiv pro bezpečné uložení a případné budoucí výpadky v paměťovém pruhu.

Chcete -li stáhnout své informace, postupujte takto:



  1. Klikněte na šipku v pravém horním rohu Facebooku (na ploše).
  2. Vyberte Nastavení a soukromí a poté klikněte Nastavení .
  3. V postranní nabídce klikněte na Vaše informace na Facebooku .
  4. Vedle položky Stáhnout informace klikněte na Zobrazit.
  5. Chcete -li z vašeho požadavku přidat nebo odebrat kategorie dat, klikněte na pole vpravo.
  6. Vyberte další možnosti, včetně:
    • Formát vaší žádosti o stažení.
    • Kvalita fotografií, videí a dalších médií.
    • Konkrétní časové období informací.
  7. Kliknutím na Vytvořit soubor potvrďte požadavek na stažení.
    • Zobrazí se jako Nevyřízené.
    • Zpracování vaší žádosti o stažení může Facebooku trvat několik dní.
  8. Jakmile Facebook dokončí přípravu vaší žádosti o stažení, odešle oznámení
  9. Chcete -li stáhnout kopii požadovaných dat:
    • Přejděte do části Dostupné kopie nástroje Stáhnout své informace.
    • Klikněte na Stáhnout a zadejte heslo.
    • Informace můžete zobrazit také kliknutím na Zobrazit více.

Můžeš zde se dozvíte více o tom, jak stáhnout svůj archiv.

Snímek obrazovky: Jak odstranit svůj Facebook, ale stále zachovat vaše fotografie a další obrázek 2

Jak odstranit svůj profil na Facebooku

Nyní jste připraveni svůj účet smazat. Měli byste vědět, že se to liší od deaktivace vašeho účtu . Deaktivovaný účet je dočasný, protože jej lze kdykoli obnovit. Smazání účtu je trvalé. To znamená, že nikdy nebudete moci znovu aktivovat nebo načíst jakýkoli obsah nebo informace, které jste přidali. Pokud chcete svůj účet trvale smazat, klikněte na tento odkaz.

Tento odkaz vás přenese na oficiální stránku pro odstranění účtu. Pokud vám to nefunguje, postupujte takto (na ploše):

  1. Klikněte na šipku v pravém horním rohu Facebooku (na ploše).
  2. Vyberte Nastavení a soukromí a poté klikněte na Nastavení.
  3. V postranní nabídce klikněte na položku Vaše informace z Facebooku.
  4. Vyberte Deaktivace a Odstranění.
  5. Vyberte možnost Odstranění a poté klikněte na Pokračovat na odstranění účtu.

Jakmile kliknete na Odstranit můj účet, Facebook jej začne ukončovat a znepřístupní jej ostatním. Společnost řekl že odloží ukončení o několik dní poté, co jste o to požádali, a pokud se během této doby znovu přihlásíte, bude váš požadavek zrušen.

Tady je věc: Některá data, například komentáře k příspěvku přítele, se mohou zobrazit i po smazání účtu. Facebook varoval, že kopíruje například záznamy protokolů a uchovává je ve své databázi - je však oddělen od jakýchkoli osobních identifikátorů. Úplné smazání vašeho účtu a všech informací s ním spojených může trvat až 90 dní, i když je váš účet pro vás a ostatní nepřístupný.

Ti z vás, kteří by raději deaktivovali svůj Facebook zde můžete získat další informace .

32 tajných triků whatsapp, které jste možná nevěděli o obrázku 1

A co další aplikace Facebooku?

Pokud chcete Facebooku dát chladné rameno, musíte úplně opustit jeho ekosystém dalších služeb, včetně Instagramu a WhatsAppu.

Pokud chcete smazat Instagram, pro více informací přejděte sem . Pokud chcete WhatsApp smazat, jdi sem .

Spoluzakladatel WhatsApp. Vlastněno Facebookem. Páni. https://t.co/e4Yjcy9oWl

- Sarah Frier (@sarahfrier) 20. března 2018

Vítejte ve svém novém životě bez Facebooku. Jaký je to pocit?

náhodná slova a definice

Zajímavé Články