Nechcete přestat sledovat přítele? Facebook vám je nyní umožňuje „odložit“

Proč můžete věřit

- Všichni jsme museli přestat sledovat přítele na Facebooku.

Nějak se vám líbí, ale jsou trochu otravní s a) politickými příspěvky b) dětskými fotkami c) statusem ALL CAPS nebo nějakou kombinací těchto tří. Každopádně, abyste se vyhnuli vidění jejich věcí, můžete je raději přestat sledovat, než je zrušit přátelství. Nebudou o nic moudřejší a můžete si ušetřit zdravý rozum. Problém je: je to trvalé. Jakmile je přestanete sledovat, zapomenete je a už je nikdy neuvidíte ve svém kanálu.

To není opravdu skvělé, zvláště pokud jste je prozatím pouze přestali sledovat, protože, řekněme, byly to prezidentské volby v USA v roce 2016 a vy jste opravdu nechtěli vidět další post pro Trumpa. Prezidentem je však už rok, takže by vám to tolik nevadilo. Ale, jak jsme řekli, je těžké říci, koho jste přestali sledovat, a je pravděpodobné, že vám to neunikne. Přesto je to dilema a Facebook to uznává.





co může udělat echo show

Zadejte: Odložit . Je to nová funkce Facebooku, která vám dá možnost dočasně přestat sledovat přítele. Můžete jej dokonce použít k dočasnému zrušení sledování stránky nebo skupiny na Facebooku. Nejlepší část? Trvá to jen měsíc nebo 30 dní. Zde je návod, jak to funguje.

Co je funkce Facebook Snooze?

Odložení je nová funkce na Facebooku. Odložení osoby, stránky nebo skupiny vám zabrání ve sledování příspěvků na 30 dní. Nebudou vědět, že byli odloženi. Ukázku této funkce můžete vidět ve videu na Facebooku níže.



nyní stojí příplatek navíc

Jak někoho odložíte na Facebook?

Když v rozbalovací nabídce vpravo nahoře u příspěvku vyberete Odložit, neuvidíte jeho obsah pro dané časové období.

Odložení osoby, stránky nebo skupiny z vašeho kanálu novinek:

  1. Klikněte na nabídku Další možnosti (tři tečky) v pravém horním rohu příspěvku.
  2. Klikněte na Odložit.
  3. Chcete -li odložení okamžitě vrátit zpět, v potvrzovací zprávě klikněte na Zpět.

Jak vypnete odložení na Facebooku?

Vypnutí odložení u profilu, stránky nebo skupiny:

  1. Přejděte na profil nebo stránku a klikněte na Odloženo> Ukončit odložení.
  2. Chcete -li odložení pro skupinu vypnout, přejděte do skupiny a klikněte na Připojeno> Ukončit odložení.

Proč byste používali Snooze na Facebooku?

Vidíte příliš mnoho fotografií z cesty vašeho přítele do Jižní Koreje? Všichni jsme tam byli. Se Snooze nemusíte trvale sledovat nebo zrušit přátelství; můžete na krátkou dobu přestat zobrazovat něčí příspěvky - a lidé, stránky a skupiny, které odložíte, nebudou upozorněni. Budete však upozorněni, než se blíží konec období odložení. Navíc lze nastavení kdykoli obrátit.



Zajímavé Články